Ring til os +45 47 76 01 01

Sprøjtestøbte plastkomponenter til healthcare-sektoren

Vision, Mission & Værdier


mould inserts

Vision

It is Knudsen Plast’s vision to be the preferred partner for supply of injection moulded medical devices to the healthcare companies.

Mission

Knudsen Plast is proactive and takes responsibility for product and production maturing, ramp-up and volume production og high quality injection molded medical devices.

Values

At Knudsen Plast we work according to five core values: We seek value. We work together. We break habits. We keep our promises. We learn every day.


Vi jagter værdi

Vi stiller spørgsmål og udfordrer konstant måden at gøre tingene på. Vi skal hele tiden gøre ting smartere og bedre. Vi tænker os om inden vi går i gang, så vi gør tingene rigtigt første gang. Sidst men ikke mindst lærer vi af både vores fejl og succeser.

Vi er ordholdende

Vi holder, hvad vi lover. Vi tør sige fra, hvis vi ikke kan løse en opgave og vi stoler på, at andre gør det, de har lovet.

Vi samarbejder

Vi er gode til at lytte og tilbyde vores hjælp. Vi har forståelse for andre og respekterer hinanden. Vi er fleksible, tager ansvar og skaber en god omgangstone.

 

Vi lærer hver dag

Vi opsøger de gode ideer i organisationen. Vi er motiverende og lyttende. Det er forbudt at sige ”det har vi prøvet”. I stedet er vi nysgerrige, åbne og interesserede.  Ikke mindst deler vi viden med hinanden.

Vi bryder vaner

Intet er helligt hos Knudsen Plast. Vi er åbne over for nye arbejdsområder og opgaver. Vi er forandringsparate og kommer altid frem med vores ideer.

Vil du vide mere?


Jan Lehmann Hansen

Managing Director

Tel: +45 25 77 10 53
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Offcanvas Module DK

Vores temaer er bygget på en "responsive" ramme, hvilket giver dem en venlig, fleksibel fremtoning