Ring til os +45 47 76 01 01

Sprøjtestøbte plastkomponenter til healthcare-sektoren

Værd at vide om Knudsen


At arbejde med plastløsninger til healthcare-sektoren, hvor der stilles ekstrem høje krav til tolerancerne, er en udfordring ud over det sædvanlige. Plast opfører sig aldrig helt ens under bearbejdning, og det kræver derfor stor faglig akkuratesse og mange års erfaring at sprøjtestøbe engangsartikler. Begge dele har vi rigeligt af i Knudsen Plast.

Men én ting er, hvad der kan lade sig gøre. En anden ting er, om det er rentabelt at producere – eller om det med få konstruktionsændringer kan blive det. Kommer du med en opgave til Knudsen Plast, ser vi det altid ud fra en helhedsvurdering. Først og fremmest vurderer vi, om emnet kan produceres i plast inden for de angivne tolerancer. Derefter regner vi på, om det kan reproduceres til en konkurrencedygtig pris. Hvis ikke, kommer vi med konstruktive forslag til ændringer, der kan give en rentabel produktion.

Jan Lehmann Hansen

Managing Director

Tel: +45 25 77 10 53
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

40 års erfaring fornægter sig ikke

Igennem 40 år har vi levet af, og levet for, sprøjtestøbte plastløsninger til healthcare-sektoren. Vi er specialiserede i produkt- og produktionsmodning, præcisionssprøjtestøbning og kvalitetsstyring.

Erfaringen betyder, at vi er en af markedets mest kompetente samarbejdspartnere. Vi kender alle muligheder, og har endnu ikke stået over for en udfordring, vi ikke har kunnet løse.

Udover kontraktproduktion, outsourcing og produktmodning, kan vi tilbyde rådgivning, sparring og test i produktudviklingsfasen. Vi påtager os også gerne totalentreprisen på en opgave – fra idéudvikling til færdigt produkt.

Et ord er et ord

Selv om det er avanceret teknologi vi beskæftiger os med, så har vi en meget ligefrem tilgang til vores arbejde og vores kunder. Vores organisation er flad, og der er derfor ikke langt fra ord til handling. Som kunde mærker du det ved, at det er nemt at handle med os, og du kan altid stole på, at et ord er et ord.

Vi tror på, at dialog er det mest effektive middel til at skabe de rigtige løsninger for vores kunder. Og kun via en tæt kundekontakt kan vi skabe det mest rationelle forløb med et minimum af ressourcespild og fordyrende fejl.

Poul Thomsen

Quality- and Environmental Manager

Tel: +45 30 25 02 47
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Susanne Tønder

HR

Tel: +45 40 21 65 46
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

At arbejde hos Knudsen Plast

Uden vores dygtige medarbejdere og deres spidskompetencer er det ikke muligt at udvikle og fastholde vores høje standarder. Derfor vil vi gerne tiltrække de dygtigste.

Vi tilbyder dig

Et job i en sund virksomhed hvor kvalitet og leveringspræcision er i højsædet. Her er mulighed for at få et spændende og afvekslende job, hvor der er rig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for sprøjtestøbning, samt mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Der vil være tilbud om relevant efteruddannelse.

Vi har en god omgangstone, et godt arbejdsmiljø og et hold af engagerede og dygtige medarbejdere.

Se ledige stillinger her

Hvordan kan vi samarbejde?

Vi har været specialist i sprøjtestøbte plastkomponenter til healthcaresektoren i 40 år. Erfaringen betyder at vi er en af markedets mest kompetente samarbejdspartnere.

Vi kan levere, eller overtage din nuværende produktion af plastkomponenter til healthcareindustrien. Vi er med dig gennem hele processen – fra vi modtager din færdige prototype, til det endelige produkt kan leveres. Du kan også vælge at lade os overtage logistikken og dermed ansvaret for, at du altid har det rette antal plastkomponenter til rådighed.

Kontakt mig gerne, så vi sammen kan finde den rette løsning for din produktion.

Frederic Bernard

Business Development Manager

Tel: +45 41 24 93 51
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Client Testimonials

 • It is difficult to come up with suggestions for improvement on work and methods in a project that has run as smoothly as this.

  Philip Kusk
  Manager Product Maintenance, Origio
 • We are very satisfied with the collaboration and see Knudsen Plast as a very competent and innovative partner, that not only has extensive expertise within production, but also within innovation and R&D. They know how to take a product from a prototype, into large-scale production, and this know-how has been essential for MotilityCount. Furthermore the employees and managers at Knudsen Plast are all very customer-oriented and a pleasure to work it.

  Nicolaj H. Nielsen
  CFO, MotilityCount
 • We’ re very pleased with the work Knudsen Plast has done to ensure our product "X-pander"´s  time to market and high quality

  Eske W. Petersen
  Co-founder and CEO, Medichanical

Offcanvas Module DK

Vores temaer er bygget på en "responsive" ramme, hvilket giver dem en venlig, fleksibel fremtoning